top of page
Nox Room Netherlands

Meer dan 500 groepen gingen je voor. Speel nu met jouw groep deze onvergetelijke ervaring op Escape gebied! De game speelt zicht buiten af en kan gespeeld worden in elke stad in Nederland en België.

Gewapend met smartphone moeten jullie “ontsnappen” uit the Maze. Dit unieke groepsuitje is gebaseerd op het fenomeen van ‘Escape Rooms’ en de film ‘The Maze Runner’ en zal je gegarandeerd heel veel plezier opleveren. Ga jij de uitdaging aan?

WAT IS THE MAZE?

Op basis van onze escape rooms hebben wij een gloednieuwe Escape Game ontwikkeld. Echter… dit spel speel je niet opgesloten in een kamer maar in een virtueel spelgebied in de binnenstad!

Doel van het spel is dat jij en je team de uitgang van dit doolhof weten te vinden.

Jullie team van Escapers wordt uitgerust met onze digitale spelinformatie en benodigdheden en een Game App.

Je speelt ‘The Maze’ in het centrum van een stad naar keuze.

 

Boek deze populaire citygame nu!

over-escape-the-maze

gratis brochure

Download onze GRATIS brochure over Nox. Het bevat alles wat je wilt weten!

U zult ongetwijfeld veel vragen hebben, dus lees zeker onze veelgestelde vragen.

Nox Room Netherlands
Nox Room Netherlands

WIE SPELEN THE MAZE?

Nox Room Netherlands

VRIENDEN EN FAMILIE

Dit spel is erg populair onder vriendengroepen en families. Deze game is geschikt voor 2 tot 200 personen. De minimumleeftijd is 12 jaar. Aan jullie de uitdaging om te ontsnappen!

Nox Room Netherlands

BEDRIJVEN

Het ultieme teamuitje voor jouw bedrijf of afdeling? Maak teams, werk samen en overleg. Welk team heeft de kwaliteiten om The Maze te ontrafelen?

FAQ

Veel Gestelde Vragen

WANNEER KUN JE DE MAZE SPELEN?

The Maze is te spelen op elke gewenste datum en elk tijdstip naar keuze!

hoe werkt de mAZE?

The Maze speel je met behulp van een app. Je maakt zelf teams (2 tot 5 personen per team).  Jullie ontvangen een (digitaal) spelpakket met daarin alle spelmaterialen en instructies. Je kunt het spel starten wanneer je wil! Jullie geven aan in welke stad je ‘The Maze’ wilt spelen en wij regelen alles voor jullie. Het enige wat je nodig hebt is per team is 1 opgeladen smartphone met internetverbinding.

HOE START JE DE MAZE?

Het leukste is om te verzamelen bij een horecalocatie waar je onder het genot van een drankje het spel opstart en uitlegt aan de deelnemers. Je kiest zelf een startlocatie binnen het speelveld van The Maze.

WAAR KUN JE DE MAZE SPELEN?

The Maze kun je spelen in elke stad in Nederland en België. Bij je boeking geef je aan in welke stad je The Maze wilt spelen en wij zetten de game voor jullie klaar. De startlocatie is altijd in het centrum van de stad.

WAT IS INBEGREPEN BIJ THE MAZE?

Als je The Maze boekt ontvang je:

  • Een (digitaal) spelpakket met alle spelbenodigdheden

  • Toegang tot de game-app

MET HOEVEEL PERSONEN TEGELIJK KUN JE DE MAZE SPELEN?

Je reserveert je citygame via deze website (reserveren). Bij het reserveren volgt direct een bevestiging + betaling. Let op: speel je in een gezelschap van 20 personen of meer? Stuur ons dan een email.

wp4586990-black-bricks-wallpapers_edited

REVIEWS

Nox Room Netherlands

Lucas


Wij hebben het Maze spel gedaan met 80 personen. We hebben enorm genoten! De organisatie was erg goed en aardig. Een aanrader voor een teamuitje!

Nox Room Netherlands

Sibren

Het is heel grappig, niet alleen je hersens kraken maar ook hard gelachen.

Nox Room Netherlands

Anne

LEUK! Er werd snel gereageerd op vragen. Het spel was superleuk om te spelen, van alles wat.

Nox Room Netherlands

Bart

Perfect geregeld uitje voor onze vriendengroep. Ondanks dat we een week voor de tijd bericht kregen dat we moesten uitwijken naar een andere locatie, zijn we perfect geholpen. Gave game!

reviews
bottom of page