top of page
 • Facebook
 • Instagram
pxfuel-min.png

FAQ

 • Is NOX een escape Room?
  Nee en ja! De verschillen tussen een gewone Escape Room en Nox Room zijn dat je bij ons eigenlijk geen raadsels hoeft op de lossen, je speelt bij ons in teams tegen elkaar en beleeft een geweldig avontuur in een superspannend doolhof:
 • Mag je consumpties en je huisdier meenemen?
  Nee, het is niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties te nuttigen, wij beschikken over een self service bar. Hier kun je zelf koffie, thee, fris, chips en diverse snacks nuttigen. Ook huisdieren zijn helaas niet toegestaan.
 • IS NOX eng?
  Nee, NOX is niet heel eng, tenzij jullie dat natuurlijk graag willen! NOX is vooral een spannende ervaring in de duisternis. Men betreed een compleet veilig doolhof dat door middel van licht en geluid een enorm gave beleving is. Je kunt te allen tijde het spel verlaten. In onze gezellige lounge zijn er mogelijkheden tot terugkijken!
 • Hoeveel mensen kunnen spelen/Aantal is oneven en hoelang duurt Nox?
  Het spel is geschikt voor groepen van 5 tot 35 personen. U speelt tegen elkaar in 2 verschillende rollen. Beide rollen speelt u 1 x, indien er nog tijd over is spelen we extra rondes:). Instructie en terugkijken is inbegrepen tijdens uw verblijf. Bent u met meer of minder personen, stuur ons dan even een mailtje voor mogelijkheden: info@noxroom.nl Zijn jullie met een ‘oneven’aantal in de groep? Niet erg, het spel is zo ontworpen dat dit voor de dynamiek en voortgang van het spel geen probleem is.
 • Waar is NOX Room?
  NOX Room bevindt zich in Dongen (Noord-Brabant), op slechts 5 minuten rijden van de snelweg A27. NOX heeft 12 gratis parkeerplaatsen voor de deur. We bevinden ons op ca 15 minuten vanaf Breda, Tilburg en Waalwijk. Rotterdam en Den Bosch zijn ca 30 minuten rijden. Ook vanuit België is NOX Room makkelijk en snel aan te rijden.
 • Wat maakt Nox nou zo leuk?
  Je beleeft een bijzondere ervaring, net alsof je midden in een film speelt. In een ruimte van 100 m² die is gevuld met ongewone eigenschappen en objecten, geluid en visuele effecten en donkere schaduwen zijn jij en je collega’s/vrienden de spelers in een spannend kat en muisspel. In het spel kun je geheime kamers ontdekken waar je je kunt verbergen. Onverwachte geluiden en lichteffecten zullen de spanning verhogen, voel je je hart al sneller kloppen? Tijdens het spel zal je merken hoe je gehoor, gevoel van geur en waarneming zijn toegenomen. Beleef deze adrenaline rush nu exclusief bij NOX Room. Stel je een uitdagende ervaring voor die samenwerking en origineel denken vereist. Dit alles in complete duisternis. NOX is een innovatief concept waarbij de ervaring van de escape rooms wordt opgevoerd naar niveaus van opwinding en actie!
 • Wat kost NOX ROOM?
  NOX Room kost €21,50 per deelnemer (minimaal 6 personen). De totale speelduur inclusief uitleg is ongeveer 1,5 uur.Vooraf of na afloop kunnen jullie in onze loungeruimte van een lekker drankje of verse koffie genieten en jullie kunnen jezelf terugzien op het grote scherm. Hilariteit gegarandeerd!
 • Ik ben met minder dan 5 personen kunnen wij ook NOX spelen?
  Helaas is dit momenteel niet mogelijk bij NOX Room.
 • Zijn er leeftijdsbeperkingen?
  Op dit moment moeten deelnemers minimaal 10 jaar oud zijn als ze NOX Room spelen. Zijn uw kids jonger dan 10 , dan adviseren wij om Space Jungle Lasergame te boeken bij ons! Super leuk voor verjaardagsfeestjes en school-uitjes. Informeer hiervoor vrijblijvend naar onze arrangementen. Kinderen worden gegarandeerd enthousiast van NOX, met licht- en geluideffecten, lasers, een doolhof en verschillende verassingen is NOX een onvergetelijke ervaring! Ouders of begeleiders kunnen gewoon meespelen, maar mogen ook in onze loungeruimte op het grote scherm naar de kinderen kijken (of de laptop opendoen en werken terwijl uw kinderen aan het spelen zijn).
 • Kan ik mijn tassen meenemen?
  Bij aankomst worden alle accesoireszoals portemonnees, kleine schoudertassen en jassen, telefoons en horloges veilig in onze lockers opgesloten.
 • Zijn er kledingvoorschiften?
  Nee, we adviseren echter wel om makkelijke (en donkere!) kleding en schoenen aan te doen.
 • Is deze ervaring veilig?
  Ja, NOX ROOM is 100% veilig. Elke ruimte wordt te allen tijde gevolgd door audio- en videobewaking. Je kunt op elk moment het doolhof verlaten als je je ongemakkelijk voelt. In geval van nood treedt er een beveiligingsplan in werking en kan het doolhof aan 2 kanten verlaten worden.
 • Annuleringsbeleid
  Annuleren is kosteloos mogelijk tot 3 dagen voorafgaande aan uw boeking.
 • Moet ik in goede vorm zijn om NOX te verslaan? (Ja een beetje!)
  NOX is niet bedoeld als test voor fysieke fitheid, kracht of uithoudingsvermogen. Je wordt echter aangemoedigd om jezelf door het doolhof heen en weer te bewegen (het kan wat zweterig worden!)
 • Waarschuwing voor lichtgevoelige aanvallen: Raadpleeg uw arts
  Een zeer klein percentage van de mensen kan een aanval ervaren wanneer ze worden blootgesteld aan bepaalde visuele beelden, waaronder knipperende lichten of patronen die in videogames kunnen voorkomen. Zelfs mensen die geen voorgeschiedenis van epileptische aanvallen of epilepsie hebben, kunnen een niet-gediagnosticeerde aandoening hebben die deze “lichtgevoelige epileptische aanvallen” kan veroorzaken tijdens het spelen van een spel zoals NOX Room. Stop onmiddellijk met het spelen van NOX Room en raadpleeg een arts als je een van deze symptomen ervaart. Ouders moeten letten op de bovenstaande symptomen. Kinderen en tieners hebben meer kans dan volwassenen om deze aanvallen te ervaren.
 • Help! Er is 1 iemand in onze groep die niet durft..
  Geen probleem! Hij of zij kan in onze lounge ruimte lekker meegenieten van jullie avonturen. Alles is op het grote scherm te volgen.
HD Dark Maze Wallpaper by TheTyroSmith.png
Cement Texture

Kom Uit Je Comfortzone

Klaar voor sensatie? Boek je avontuur bij Nox Room en omarm het onbekende!

Glowing Effects
Glowing Effects
bottom of page