top of page
bg1.jpg

Dit document bevat de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan de spelactiviteiten van NOX Room.
 
Als u Nox Room boekt, dan gaat u akkoord met deze voorwaarden. Niets in deze algemene voorwaarden is bedoeld om je wettelijke rechten te beïnvloeden. Het maken van een reservering en daarmee deelname aan de spelactiviteit bij NOX Room kan alleen door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Dit geschiedt door in de reservering aan te vinken dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden van de NOX Room.
 
Betaling
Door het plaatsen van een reservering ga je een koopovereenkomst aan met NOX Room. Betaling van de NOX Room dient volledig online bij je reservering te worden voldaan tenzij anders (schriftelijk) is overeengekomen. Facturatie is mogelijk indien dit vooraf is besproken en alle factuur gegevens door NOX Room zijn ontvangen. Extra kosten voor facturatie bedragen € 25,- administratiekosten. 

Consumpties op de locatie kunnen via pin worden betaald.

Prijzen
Alle aanbiedingen van NOX Room zijn vrijblijvend en NOX Room behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen. Prijswijzigingen en productwijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden.

 
Annuleren en wijzigen
 
Uw boeking is door koper kosteloos te ontbinden tot 14 dagen voor de gereserveerde NOX Room. De annulering dient per e-mail gedaan te worden.  Als er binnen een periode van 14 dagen voor aanvang van de gereserveerde NOX Room door de koper geannuleerd wordt, heeft NOX Room het recht om alsnog het volledige aankoopbedrag in rekening te brengen. 


* Bij annulering op de dag waarop u gereserveerd heeft, is het niet mogelijk om kosteloos een nieuwe datum te en tijd te reserveren. In dat geval brengen wij E 40,- omboekingskosten in rekening. 

Wijzigingen in het aantal deelnemers dienen uiterlijk 1 dag voorafgaand aan uw bezoek te worden doorgegeven per mail via info@noxroom.nl. Bij een afwijking van meer dan 10% van het aantal deelnemers behoudt Nox Room het recht om de prijs van uw boeking te wijzigen. 

Aanvangstijd

Je dient met het volledige team 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Wij houden ons het recht voor om het spel niet te starten als het team te laat binnenkomt. Hierna vindt geen restitutie plaats. Jullie reservering biedt toegang tot het evenement binnen het vermelde tijdslot op de bevestiging. Nox Room Lage Ham 35 5100 AA Dongen 088 – 567 6444 info@noxroom.nl.
 
Eigen risico en aansprakelijkheid
Het deelnemen aan de diensten aangeboden door NOX Room is op eigen verantwoordelijkheid van de klant en betreden van het pand en de speelruimte is te allen tijde op eigen risico. NOX Room is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, bijkomstige, speciale of gevolgschade, persoonlijke blessures of verlies van eigendom, voortkomend uit of op welke manier dan ook verbonden aan het deelnemen aan of gebruik maken van de diensten en/of faciliteiten van NOX Room. U stelt NOX Room, zijn werknemers of elk persoon optredend namens NOX Room vrij van alle claims, eisen en schades (actueel en gevolgschade) van elke soort en aard, bekend en onbekend, vermoedelijk en onvermoede, bekend gemaakt en niet bekend gemaakt, voortvloeiend uit of in welke manier ook verbonden aan het hierboven genoemde. Dit houdt verder ook redelijke advocaatkosten in, gemaakt door alle derde partijen door of voortvloeiend uit uw nalatigheid, breuk van deze Voorwaarden of het breken van een wet of de rechten van een derde partij. De klant gaat hierbij verder ook akkoord zich te houden aan alle voorwaarden, instructies en regels voorgelegd door NOX Room of zijn vertegenwoordigers. NOX Room houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. In de ontvangstruimte is plaats in afsluitbare lockers om mobiele telefoons, tassen, jassen e.d. achter te laten.
 
Geheimhouding & Kopieerrecht
NOX Room begrijpt dat deelnemers na afloop van het spel hun enthousiasme met anderen willen delen. Deelnemers worden echter vriendelijk doch dringend verzocht om ons geheimhoudingsverzoek te respecteren en verder geen details van de speelruimte openbaar te maken of andere informatie over NOX Room aan derden te onthullen. Het is verboden om enige inhoud, beeldmateriaal of diensten van de NOX Room te bewerken, aan te passen, te kopiëren, te reproduceren, over te dragen, te verkopen of te publiceren. Veiligheid Uit veiligheidsoverwegingen worden bij ieder spel en in de algemene ruimten camerabeelden gemaakt. Om het spel soepel te laten verlopen wordt er tijdens het spel door middel van camera’s (inclusief geluid) toezicht gehouden. Bij diefstal, het opzettelijk veroorzaken van schade of bij moedwillige vernieling doen wij direct aangifte bij de politie. Schade zal te allen tijde worden verhaald op de verantwoordelijk persoon/groep. Mobiele telefoons en camera’s Het gebruik van mobiele telefoons en/of camera’s tijdens het spel is niet toegestaan. Bij gebruik van dergelijke apparaten wordt het spel onmiddellijk beëindigd. Nox Room Lage Ham 35 5100 AA Dongen 088 – 567 6444 info@noxroom.nl
 
Drugs, alcoholgebruik en veiligheid
 
NOX Room is niet geschikt om te spelen onder invloed van drugs of alcohol. Derhalve krijgen mensen die onder invloed zijn van drugs en/of alcohol geen toegang tot NOX Room
 
Disclaimer
De website www.noxroom.nl is met de grootst mogelijke zorg gecompileerd. NOX Room kan informatie, zoals prijzen en beschikbaarheid, elk moment veranderen. We kunnen derhalve niet garanderen, dat alle informatie accuraat en foutloos is, noch kunnen wij verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of onnauwkeurigheden in de verstrekte informatie. U dient altijd de verstrekte informatie te controleren voordat u handelt o.b.v. de verstrekte informatie.

bottom of page