top of page
Nox Room Jumanji Citygame

Jumanji Citygame

De leukste urban treasure hunt. Kies uit 35 steden en ontrafel het mysterie van Jumanji

Lage Ham 35 5102 AA Dongen

085 1301297

Nox Room Jumanji Citygame

Wat Is 'Jumanji Citygame' ?

​Beleef onze nieuwste citygame , vol met puzzels en opdrachten in maar liefst 35 steden in Nederland en Belgie. 

In deze outdoor citygame neem je het samen met je team op tegen de elementen van Jumanji. Het is jullie taak om de geheimen van de stad te ontrafelen en het Jumanji spelbord voorgoed te sluiten! 
Ontdek de leukste plekjes van de stad en probeer met je familie, vrienden of collega’s het mysterie te ontrafelen.

over-het-spel-citygame1
Nox Room Jumanji Citygame

The Game

Dr. Bravestone heeft jullie hulp nodig....

Deelnemers van Jumanji hebben al vaak angstige momenten gehad. Wat te denken van oog-in-oog staan met een slang of een kudde gnoes? Of tijgers die mensen als hun prooi zien! Tot nu toe leek het allemaal een gewone video game toch?

Nou...dat is niet langer het geval! De werelden van Jumanji en de aarde staan op het punt om definitief in elkaar over te gaan lopen en alleen jullie kunnen dit stoppen. We moeten de explosie van het bordspel zien te voorkomen en dat kan alleen door het spel te spelen....

Maar de missie is niet zo simpel , want om het spel te sluiten zijn 4 magische sloten nodig die we moeten vinden om Jumanji te vinden!

game

Lukt Het Jullie Om Jumanji Te Slim Af Te Zijn?

Via ‘Escape Room’ style opdrachten, fotoraadsels, hersenkrakers en GPS missies zullen jullie je een weg door de binnenstad banen en het mysterie op te lossen! 

Nox Room Jumanji Citygame
Anchor 2
Nox Room Jumanji Citygame

Gedetailleerde Informatie

Enjoy an urban treasure hunt with GPS, photo, and puzzle challenges! Play in teams of 2 to 5 (compete against each other with multiple teams!). Available for booking and play anytime, any day across 35+ cities in the Netherlands and Belgium. Average playtime is around 2 hours. Price: only €69.95 per team.

Anchor 1

Testimonials

City game met de familie! Van te voren was niet helemaal duidelijk wat er bij de start zou gebeuren maar t werd een mooie strijd tussen 2 teams! Zeker een aanrader! Paar schoonheidsfoutjes doorgegeven aan t bedrijf en die zouden ze verwerken. Dus nu is het spel locatie in Zwolle helemaal top!

Stars

Marijke

Nox Room Jumanji Citygame

Reserveer Nu

Book your Jumanji Citygame adventure and prepare for an immersive experience that blends reality with the fantastic! Join us and heed the call of the jungle!

Nox Room Jumanji Citygame
Nox Room Jumanji Citygame

Embark on a thrilling real-life Jumanji adventure with our immersive city game experience!

CONTACT DETAILS

Lage Ham 35 5102 AA Dongen

085 1301297

SOCIAL MEDIA

  • Facebook
  • Instagram

© 2024 Nox Room. All Rights Reserved. Designed by Revamp Studio.

bottom of page